Sprinklerityöt

Olemme Tukesin hyväksymä sammutuslaitteistojen huolto ja asennusliike.

Sprinklerijärjestelmä on tehokas tapa havaita ja hallita tulipaloja, tarjoten ylivertaisen suojan niin ihmishenkiä kuin omaisuuttakin ajatellen. Automaattinen sammutusjärjestelmä toimii vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, varmistaen jatkuvan turvan. Kun tulipalo havaitaan, sprinklerijärjestelmä reagoi välittömästi rajoittamalla tulen leviämistä ja antamalla arvokasta lisäaikaa pelastautumiselle. Sen ansiosta evakuointi on turvallisempaa ja helpompaa.

Sprinklerijärjestelmien kustannustehokkuus ja luotettavuus tekevät niistä houkuttelevan valinnan eri tyyppisille ja -kokoisille kiinteistöille. Asennamme sprinklerijärjestelmiä kaiken kokoisiin kiinteistöihin.

Sprinklerijärjestelmän huolto

Sprinklerijärjestelmän luotettavan toiminnan takaamiseksi on tärkeää suorittaa säännölliset tarkastukset ja huoltotoimet. Suoritamme kattavat testaukset varmistaaksemme, että järjestelmäsi toimii moitteettomasti ja on valmis reagoimaan heti, kun sitä tarvitaan. Huolehdimme siitä, että sprinklerijärjestelmäsi on aina valmiudessa suojamaan sinua ja omaisuuttasi.

Löydät meidät Tukesin toiminnanharjoittajarekisteristä.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Teknisen tilan hankalasta sijainnista huolimatta homma saatiin hienosti maaliin ja laitteisto sille varatulle paikalle. Työn jälki on erinomaista ja nyt vuoden käytön jälkeen voi todeta, että kaikki toimii ongelmitta ja sähköä kuluu murto-osa entiseen energiantarpeeseen verrattuna”

”Hyvä tuttava, jo eläkkeelle jäänyt putkimies totesi työn jälkeä katsoessaan ettei olisi itsekään parempaan pystynyt… Ehkä kovin kehu koskaan hänen suustaan kuultuna :)”

”Yrityksen palveluja on käytetty jo usean kerran mm. perheeni keittiö- ja kylpyhuonemuutosten vuoksi. Vesikalusteiden ja putkimuutosten lisäksi palvelua on tarvittu myös ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotöihin. Työntekijät ovat olleet motivoituneita alan ammattihenkilöitä. Sujuvaa palvelua, suosittelen.”

Ole huoletta – emme lisää osoitettasi mihinkään postituslistalle. Käytämme yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon.