Putkiremontti

Putkiremontti on yksi merkittävimmistä kodin investoinneista.

Toteutamme putkiremontit huolellisesti ja tehokkaasti, viimeisintä teknologiaa hyödyntäen, minimoiden häiriöt arjessasi. Tarvittaessa myös putkiremontin suunnittelu onnistuu yhteystyökumppanimme kautta. Hinnoittelemme putkiremontin aina tapauskohtaisesti, suosittelemaamme toteutustapaan perustuen.

Uponor KOTI
-putkiremontti: Yllättävän vaivaton!

  • Nopea tapa toteuttaa putkiremontti.
  • Putkiremontti tapahtuu pinta-asennuksena ilman, että rakenteita täytyy purkaa, mikä mahdollistaa kustannussäästöt ilman, että laadusta joudutaan tinkimään.
  • Putkiremontin työn osuus on mahdollista vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.
  • Voit asua kotonasi koko saneerauksen ajan, sillä vedenjakelu keskeytyy vain lyhyiksi ajoiksi.
  • Putkiremontin valmistuttua asiakkaalle annetaan Uponor-järjestelmätodistus, joka kertoo asennetun järjestelmän tyypin ja asennuksesta vastanneen henkilön. Tämä dokumentti tarjoaa tärkeät tiedot huoltoja ja mahdollisia ongelmatilanteita varten sekä toimii hyödyllisenä lisänä esimerkiksi kiinteistöä myytäessä.
  • Putkiremontti on investointi, joka kohentaa kotisi arvoa pitkällä tähtäimellä.

Rahoitus

Tarjoamme OP-rahoitusta, jonka avulla voit maksaa kätevästi Uponor-putkiremontin kuukausierissä. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Teknisen tilan hankalasta sijainnista huolimatta homma saatiin hienosti maaliin ja laitteisto sille varatulle paikalle. Työn jälki on erinomaista ja nyt vuoden käytön jälkeen voi todeta, että kaikki toimii ongelmitta ja sähköä kuluu murto-osa entiseen energiantarpeeseen verrattuna”

”Hyvä tuttava, jo eläkkeelle jäänyt putkimies totesi työn jälkeä katsoessaan ettei olisi itsekään parempaan pystynyt… Ehkä kovin kehu koskaan hänen suustaan kuultuna :)”

”Yrityksen palveluja on käytetty jo usean kerran mm. perheeni keittiö- ja kylpyhuonemuutosten vuoksi. Vesikalusteiden ja putkimuutosten lisäksi palvelua on tarvittu myös ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotöihin. Työntekijät ovat olleet motivoituneita alan ammattihenkilöitä. Sujuvaa palvelua, suosittelen.”

Ole huoletta – emme lisää osoitettasi mihinkään postituslistalle. Käytämme yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon.