Meistä

Maskun Talotekniikkatiimi on vuonna 2005 perustettu perheyritys, jossa intohimo LVI-alaan on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Perustajamme, Mika Nikula, aloitti yritystoiminnan jatkamalla perheen pitkää historiaa LVI-alalla. Tänä päivänä Maskun Talotekniikkatiimissä työskentelee jo kolmas polvi, ylläpitäen sitä samaa ammattitaitoa, laatua ja vastuullisuutta, joka on ollut toimintamme ydin alusta asti.

Perinteen voimaa ja modernia osaamista

Kolmen sukupolven ajan olemme yhdistäneet perinteiset arvot ja modernit menetelmät. Uskomme vahvasti, että juuri tämä yhdistelmä on avain menestykseemme. Laatumme ja vastuullisuutemme ovat periaatteita, joista emme tingi. Meille ”se pidetään, mikä luvataan” ei ole vain iskulause, vaan lupaus jokaiselle asiakkaallemme.

Ylpeyttä työstämme

Ylpeys työstämme näkyy kaikessa mitä teemme. Haluamme olla enemmän kuin vain LVI-palveluntarjoaja; haluamme olla alamme edelläkävijöitä. Emme aseta rimaa vain itsellemme korkealle, vaan pyrimme nostamaan koko alan standardeja. Tavoitteenamme on olla paras – ei vain omasta mielestämme, vaan myös asiakkaidemme silmissä.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Kun katsoo tulevaisuuteen, Maskun Talotekniikkatiimi keskittyy jatkuvasti palveluidensa parantamiseen, uusien teknologioiden omaksumiseen ja asiakassuhteidensa syventämiseen. Me uskomme, että menestyksemme avain on jatkuva oppiminen ja kehittyminen, samalla kun kunnioitamme niitä perinteitä, joille yrityksemme on rakennettu.
Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja kokemaan itse Maskun Talotekniikkatiimin ammattitaito ja sitoutuminen laatuun.