Määräaikaishuollot

Määräaikaishuolto on tärkeää laitteiden ja järjestelmien pitkäikäisyyden ja luotettavuuden kannalta.

Lämpiää kiinteistösi sitten kaukolämmöllä tai lämpöpumpulla, on laitteiden toiminta ja säädöt syytä tarkistaa ammattilaisen toimesta vähintään kerran vuodessa. Näin varmistat laitteiden oikean toiminnan ja pitkäikäisyyden.

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka sisältävät säännölliset tarkastukset ja huollot. Huolehdimme siitä, että LVI-järjestelmäsi pysyy kunnossa ja toimii tehokkaasti.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Teknisen tilan hankalasta sijainnista huolimatta homma saatiin hienosti maaliin ja laitteisto sille varatulle paikalle. Työn jälki on erinomaista ja nyt vuoden käytön jälkeen voi todeta, että kaikki toimii ongelmitta ja sähköä kuluu murto-osa entiseen energiantarpeeseen verrattuna”

”Hyvä tuttava, jo eläkkeelle jäänyt putkimies totesi työn jälkeä katsoessaan ettei olisi itsekään parempaan pystynyt… Ehkä kovin kehu koskaan hänen suustaan kuultuna :)”

”Yrityksen palveluja on käytetty jo usean kerran mm. perheeni keittiö- ja kylpyhuonemuutosten vuoksi. Vesikalusteiden ja putkimuutosten lisäksi palvelua on tarvittu myös ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotöihin. Työntekijät ovat olleet motivoituneita alan ammattihenkilöitä. Sujuvaa palvelua, suosittelen.”

Ole huoletta – emme lisää osoitettasi mihinkään postituslistalle. Käytämme yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon.