Lämpöpumput

Lämpöpumput ovat ympäristöystävällinen ja energiatehokas ratkaisu kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa parhaan lämpöpumppuratkaisun valinnassa sekä ammattimaista asennus- ja huoltopalvelua. Autamme sinua säästämään energiaa ja pienentämään lämmityskustannuksiasi, asumismukavuutta unohtamatta. Teemme aina kohdekohtaisen arvion siitä, mikä lämpöpumppujärjestelmä on paras juuri sinun tarpeisiisi.

Bosch-lämpöpumput

Kun etsit tehokasta, luotettavaa ja ympäristöystävällistä lämmitysratkaisua, Bosch-lämpöpumput ovat erinomainen valinta. Bosch on tunnettu innovaatioistaan ja laadukkaista tuotteistaan, eivätkä sen ilma-, vesi-ilma- ja maalämpöpumput ole poikkeus. Ne tarjoavat korkean energiatehokkuuden, mikä vähentää lämmityskuluja ja pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Bosch-lämpöpumput ovat tunnettuja niiden hiljaisesta toiminnasta, kestävyydestä ja helppokäyttöisyydestä. Ne sopivat erinomaisesti sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin ja niitä voidaan käyttää sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Lisäksi ne ovat suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita, tarjoten luotettavaa suorituskykyä vuoden jokaisena päivänä.

Meidän asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan Bosch-lämpöpumpun. Tarjoamme kattavat asennus-, huolto- ja korjauspalvelut, varmistaen, että lämpöpumppusi toimii optimaalisesti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai varataksesi asennusajan.

Bosch Home Comfort Suomi

Tutustu Boschin Youtube-kanavaan. Löydät sieltä askeleet sopivimman lämmitystavan, -järjestelmän ja lämpöpumpuratkaisun valintaan.

Tutustu!

Lämpöpumpun valintasovellus

Lämpöpumpun valintaan ja suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Boschin sovellus auttaa sinua oikean lämmitysjärjestelmän valinnassa.

Tutustu!

Rahoitus

Tarjoamme OP-rahoitusta, jonka avulla voit maksaa kätevästi Bosch-lämpöpumpun asennustöineen kuukausierissä. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Teknisen tilan hankalasta sijainnista huolimatta homma saatiin hienosti maaliin ja laitteisto sille varatulle paikalle. Työn jälki on erinomaista ja nyt vuoden käytön jälkeen voi todeta, että kaikki toimii ongelmitta ja sähköä kuluu murto-osa entiseen energiantarpeeseen verrattuna”

”Hyvä tuttava, jo eläkkeelle jäänyt putkimies totesi työn jälkeä katsoessaan ettei olisi itsekään parempaan pystynyt… Ehkä kovin kehu koskaan hänen suustaan kuultuna :)”

”Yrityksen palveluja on käytetty jo usean kerran mm. perheeni keittiö- ja kylpyhuonemuutosten vuoksi. Vesikalusteiden ja putkimuutosten lisäksi palvelua on tarvittu myös ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotöihin. Työntekijät ovat olleet motivoituneita alan ammattihenkilöitä. Sujuvaa palvelua, suosittelen.”

Ole huoletta – emme lisää osoitettasi mihinkään postituslistalle. Käytämme yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon.