Säätötyöt

Säätötyöt ovat olennainen osa LVI-järjestelmän ylläpitoa.

Olipa LVI-järjestelmä sitten yksinkertainen tai monimutkainen, toimiakseen sen tulee olla oikein ja tarkoituksenmukaisesti säädetty. Tarkka säätäminen takaa optimaaliset olosuhteet sekä järjestelmän tehokkaan ja taloudellisen toiminnan. Tarjoamme asiantuntevaa säätöpalvelua kaikenlaisille LVI-järjestelmille, varmistaen, että ne toimivat optimaalisesti ja energiatehokkaasti.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Teknisen tilan hankalasta sijainnista huolimatta homma saatiin hienosti maaliin ja laitteisto sille varatulle paikalle. Työn jälki on erinomaista ja nyt vuoden käytön jälkeen voi todeta, että kaikki toimii ongelmitta ja sähköä kuluu murto-osa entiseen energiantarpeeseen verrattuna”

”Hyvä tuttava, jo eläkkeelle jäänyt putkimies totesi työn jälkeä katsoessaan ettei olisi itsekään parempaan pystynyt… Ehkä kovin kehu koskaan hänen suustaan kuultuna :)”

”Yrityksen palveluja on käytetty jo usean kerran mm. perheeni keittiö- ja kylpyhuonemuutosten vuoksi. Vesikalusteiden ja putkimuutosten lisäksi palvelua on tarvittu myös ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotöihin. Työntekijät ovat olleet motivoituneita alan ammattihenkilöitä. Sujuvaa palvelua, suosittelen.”

Ole huoletta – emme lisää osoitettasi mihinkään postituslistalle. Käytämme yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon.