LVI-työt

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa laajan valikoiman LVI-palveluita.

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa laajan valikoiman LVI-palveluita. Olipa kyseessä uuden LVI-järjestelmän asennus, vanhan järjestelmän korjaus tai huolto, meillä on osaaminen ja kokemus varmistaa, että työ tehdään oikein ensimmäisellä kerralla. Laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Teknisen tilan hankalasta sijainnista huolimatta homma saatiin hienosti maaliin ja laitteisto sille varatulle paikalle. Työn jälki on erinomaista ja nyt vuoden käytön jälkeen voi todeta, että kaikki toimii ongelmitta ja sähköä kuluu murto-osa entiseen energiantarpeeseen verrattuna”

”Hyvä tuttava, jo eläkkeelle jäänyt putkimies totesi työn jälkeä katsoessaan ettei olisi itsekään parempaan pystynyt… Ehkä kovin kehu koskaan hänen suustaan kuultuna :)”

”Yrityksen palveluja on käytetty jo usean kerran mm. perheeni keittiö- ja kylpyhuonemuutosten vuoksi. Vesikalusteiden ja putkimuutosten lisäksi palvelua on tarvittu myös ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotöihin. Työntekijät ovat olleet motivoituneita alan ammattihenkilöitä. Sujuvaa palvelua, suosittelen.”

Ole huoletta – emme lisää osoitettasi mihinkään postituslistalle. Käytämme yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon.